Versões compatíveis
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glutenvrije cupcakes
- 150 g gepelde amandelen
- 80 g suiker
- 50 g maïszetmeel
- 2 el cacaopoeder
- 3 eieren
- 50 g melk
- 1 tl vanille-extract, natuurlijk
- 50 g plantaardige olie
- 15 g bakpoeder
Boter glazuur
- 200 g boter in blokjes, koud maar niet keihard
- 2 eiwitten (van medium eieren)
- 100 g suiker
- 2 snuifjes zout
- 4 afgestreken el aardbeienconfituur, kamertemperatuur
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1429.6 kJ / 341.7 kcal
- Proteína
- 5.5 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 25.8 g
- Gordura saturada
- 9.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 155.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Driekoningentaart met frangipane
50 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Paashaas macarons
Nenhuma avaliação
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Scandinavische hamburger
4h 10min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Lasagne bolognese met verse pasta
35 min
Koekjes met chocopasta
1hod. 40min
Rudolphs Mocktail
30 min
Mini kerstboompjes
45 min