Dispositivos e acessórios
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Preparação 30min
Total 2h
12 stuks
Ingredientes
Glutenvrije cupcakes
-
gepelde amandelen150 g
-
suiker80 g
-
maïszetmeel50 g
-
cacaopoeder2 eetlepels
-
eieren3
-
melk50 g
-
vanille-extract, natuurlijk1 theelepel
-
plantaardige olie50 g
-
bakpoeder15 g
Boter glazuur
-
boter in blokjes, koud maar niet keihard200 g
-
eiwitten (van medium eieren)2
-
suiker100 g
-
zout2 snuifjes
-
aardbeienconfituur kamertemperatuur4 afgestreken eetlepels
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 stuk
Sódio
155.9 mg
Proteína
5.5 g
Energia
1429.6 kJ /
341.7 kcal
Gordura
25.8 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
24.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij bakken
12 Receitas
Benelux
Benelux
Wij vieren onze eigenheid
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Nenhuma avaliação
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Taartje met chocolade-praliné
Nenhuma avaliação
Bijentaart met glazuur
1h 25min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Nenhuma avaliação
Blauwe bessen Jam
Nenhuma avaliação
Boemkool buffalo hapjes
35min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Smoothie trio
10min
De wafels van de foor
3h