
Versões compatíveis
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glutenvrije cupcakes
- 150 g gepelde amandelen
- 80 g suiker
- 50 g maïszetmeel
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 3 eieren
- 50 g melk
- 1 theelepel vanille-extract, natuurlijk
- 50 g plantaardige olie
- 15 g bakpoeder
Boter glazuur
- 200 g boter in blokjes, koud maar niet keihard
- 2 eiwitten (van medium eieren)
- 100 g suiker
- 2 snuifjes zout
- 4 afgestreken eetlepels aardbeienconfituur kamertemperatuur
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 341.7 kcal / 1429.6 kJ
- Proteína
- 5.5 g
- Gordura
- 25.8 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Gordura saturada
- 9.9 g
- Sódio
- 155.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Pikante kikkererwten en linzen broodbeleg
Nenhuma avaliação
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Aardbeien mille-feuille
5h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5h 50min
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Half bolletje vanille en karamel
Nenhuma avaliação
Gebakken aardappelpuree monsters
Nenhuma avaliação
Geel gekleurde eieren
55min
Maanzaad-mayonaise
Nenhuma avaliação
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min