Versões compatíveis
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Glutenvrije cupcakes
- 150 g gepelde amandelen
- 80 g suiker
- 50 g maïszetmeel
- 2 el cacaopoeder
- 3 eieren
- 50 g melk
- 1 tl vanille-extract, natuurlijk
- 50 g plantaardige olie
- 15 g bakpoeder
Boter glazuur
- 200 g boter in blokjes, koud maar niet keihard
- 2 eiwitten (van medium eieren)
- 100 g suiker
- 2 snuifjes zout
- 4 afgestreken el aardbeienconfituur, kamertemperatuur
- Nutrição
- por 1 stuk
- Energia
- 1429.6 kJ / 341.7 kcal
- Proteína
- 5.5 g
- Hidratos de carbono
- 24.9 g
- Gordura
- 25.8 g
- Gordura saturada
- 9.9 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sódio
- 155.9 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Ninguna valoración
Champagne crème cake
Ninguna valoración
Virgin chai vanille cocktail
Ninguna valoración
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 min
Mini monsters
1 godz. 25 min
Tiramisu
5h 20min
Kaas uilen
Ninguna valoración
Valentijnkoekjes met aardbei
Ninguna valoración
Turkse flatbreads
2h 10 min
Pommes Dauphine
1h 40min
Kwarktaart in potjes
4h
Driekoningentaart met frangipane
50min