Dispositivos e acessórios
Spanakopita
Preparação 20min
Total 2h 10min
12 pieces
Ingredientes
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
frozen spinach defrosted, squeezed (approx. 600 g)1500 g
-
feta cheese crumbled400 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
filo pastry6 sheets
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
658.1 mg
Proteína
10.3 g
Energia
739.2 kJ /
176.7 kcal
Gordura
10.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
11.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
5 Ingredients
70 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 Std. 25 Min
Tomato, Spinach and Ricotta Quiche (TM5)
1 Std. 30 Min
Bean ratatouille with halloumi
30 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 Min
Baklava Cheesecake
3 Std. 30 Min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 Std.
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30 Min
Traditional minestrone
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min