Dispositivos e acessórios
Vegan Green Pea Fritters
Preparação 5min
Total 20min
5 portions
Ingredientes
-
2 shallots, halvedgreen onions (approx. 85 g total), cut into pieces (5 cm/2 in.)4
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil30 g
-
chickpea flour130 g
-
baking soda1 tsp
-
dried red chilli flakes1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 tsp
-
fresh mint leaves (opcional) plus extra to garnish6
-
frozen green peas680 g
-
vegetable oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve1 - 2
-
cherry tomatoes halved570 g
-
red onion julienned, to taste
-
vegan mayonnaise to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
749.6 mg
Proteína
14.9 g
Energia
1253.2 kJ /
299.5 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
12.1 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
42.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Lunch Box
7 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40min
Mushroom Taco Filling
35min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Mushroom Taco Filling
35min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Vegetarian nuggets
30min
Sweet Potato Curry with Broccoli
30min