Dispositivos e acessórios
Fluffy ricotta pancakes
Preparação 30min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 portions
Sódio
1390.3 mg
Proteína
109.9 g
Energia
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Gordura
84.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
45.2 g
Hidratos de carbono
182 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast and brunch
54 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Dutch Baby Pancake
20min
Sweet potato pikelets
45min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5h 5min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Berry and polenta porridge
20min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min
Better-for-you banana pancakes
30min