Dispositivos e acessórios
Fluffy ricotta pancakes
Preparação 30min
Total 35min
12 portions
Ingredientes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
caster sugar20 g
-
full cream milk180 g
-
eggs separated4
-
plain flour180 g
-
baking powder1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
unsalted butter melted for greasing and extra for frying
-
icing sugar to dust
Dificuldade
fácil
Nutrição por 12 portions
Sódio
1390.3 mg
Proteína
109.9 g
Energia
8161.4 kJ /
1950.6 kcal
Gordura
84.3 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
45.2 g
Hidratos de carbono
182 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Breakfast and brunch
54 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
Pistachio Butter
15min
Waffles
25min
Apple, date and banana porridge (first foods)
15min
Little Bird Pancakes
40min
Banana pancakes with cinnamon yoghurt (9 months+)
15min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Chocolate chip and pistachio cream cookies
1h
Better-for-you banana pancakes
30min
Sweet potato pikelets
45min
Pistachio cream
15min