Dispositivos e acessórios
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.2 mg
Proteína
4.9 g
Energia
562.9 kJ /
134.6 kcal
Gordura
2 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green Goddess Salad
10min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Creamy miso mushroom udon
45min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Miso salmon broth
40min
Okonomiyaki
30min