Dispositivos e acessórios
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
641.2 mg
Proteína
4.9 g
Energia
562.9 kJ /
134.6 kcal
Gordura
2 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
0.3 g
Hidratos de carbono
25.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Shakshuka
50min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35min
Som tum (Thai green papaya salad)
20min
Harissa yoghurt dressing
5min
Creamy miso mushroom udon
45min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5h 40min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Yasai Yaki
25min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12h 45min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min