Dispositivos e acessórios
Raspberry ripple cones
Preparação 30min
Total 15h
9 portions
Ingredientes
Gelato
-
white sugar225 g
-
double cream300 g
-
full cream milk410 g
-
egg yolks4
-
vanilla bean and scraped out seeds1
-
fresh raspberries450 g
Raspberry ripple sauce
-
caster sugar10 g
-
water2 tsp
Assembly
-
milk chocolate broken into small pieces or callets70 g
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into small pieces or callets70 g
-
waffle cones (see Tip)9
-
hazelnuts, without skin or raw almonds, chopped, to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
76.7 mg
Proteína
5.8 g
Energia
1764.7 kJ /
421.8 kcal
Gordura
22 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Beat the heat
23 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Meringue Easter Nests
3h 20min
Porridge
15min
Chocolate cream cookies
1h 30min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Rice paper rolls with sweet and sour chilli sauce
40min
Fraisier sponge
30h
Chocolate cupcakes with vanilla coconut icing
29h 10min
Homemade sausages
1h 40min
Citrus syrup
25min
Chocolate miso eclairs
1h 45min