Dispositivos e acessórios
BBQ Jackfruit Burritos
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil20 g
-
onions quartered200 g
-
garlic cloves4
-
tinned young jackfruit, in brine (approx. 2 x 560 g tins)500 g
-
brown sugar2 Tbsp
-
ground cayenne pepper1 ½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
smoked salt½ tsp
-
barbecue sauce (vegan)250 g
-
water600 g
-
white long grain rice100 g
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
red cabbage cored, cut in pieces (5 cm)150 g
-
carrot peeled, cut in pieces (5 cm)70 g
-
fresh coriander leaves10 g
-
white wine vinegar½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
flour tortillas large6
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2015.7 mg
Proteína
14 g
Energia
2589.6 kJ /
618.9 kcal
Gordura
18.9 g
Fibra
7.6 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
104.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Plant-based Around the World
15 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5min