Dispositivos e acessórios
Bananas with spiced caramel sauce
Preparação 10min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Spiced caramel sauce
-
water1090 g
-
white sugar300 g
-
lemon juice1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
nutmeg3 pinches
-
cardamom pod crushed5
-
natural vanilla extract½ tsp
-
star anise1
-
white vinegar1 tbsp
Bananas
-
bananas (small) or 6 medium bananas12
-
salted butter cut into pieces1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
49.7 mg
Proteína
4 g
Energia
2693.8 kJ /
643.8 kcal
Gordura
5.5 g
Fibra
9.4 g
Gordura saturada
3.1 g
Hidratos de carbono
155.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Smart cooking made easy with TM6 modes
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Espresso caramel sauce
45min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Indonesian red spice paste
45min
Beef Rendang
1h 35min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Sichuan Chilli Oil
50min
Fish and prawn stock
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Curry Mee
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2h 20min