Dispositivos e acessórios
Ginger and Pear Pie
Preparação 10min
Total 40min
10 portions
Ingredientes
-
pears peeled, cored and halved400 g
-
fresh root ginger peeled, cut in slices (2 mm)20 g
-
medium eggs2
-
caster sugar120 g
-
Greek yoghurt250 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
vegetable oil70 g
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
icing sugar for dusting20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 10 portions
Sódio
1196.8 mg
Proteína
58.5 g
Energia
10761.1 kJ /
2572 kcal
Gordura
81.9 g
Fibra
18.8 g
Gordura saturada
8 g
Hidratos de carbono
404.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Welsh Cakes
35min
Baked Rice with Grated Apples (TM5)
Nenhuma avaliação
Savoury Flapjacks
40min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Crocodile Cupcake Cake
2h
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1h 55min
Coconut Bao with Prawns
1h 40min
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1h 20min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Rice Pudding
1h
Apple, Sultana and Cinnamon Porridge
15min