Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Proteína
- 29.6 g
- Hidratos de carbono
- 31.7 g
- Gordura
- 31.4 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sódio
- 266.4 mg
Receitas alternativas
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 Std. 10 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40min
Leek Leaf Chicken Rolls
55 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3h 5min
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Cherry and Cinnamon Granola Bars
2 Std. 50 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Mardi Gras Meatballs
1 godz. 5 min