
Dispositivos e acessórios
Radish Carpaccio with Cod
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Nutrição por 1 portions
Energia
692.4 kcal /
2897 kJ
Proteína
54.6 g
Gordura
32.7 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
5.7 g
Sódio
897.1 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda