Dispositivos e acessórios
Radish Carpaccio with Cod
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
red radishes washed, leaves removed300 g
-
garlic clove1
-
½ bunch fresh coriander, cut in piecesfresh parsley cut in pieces½ bunch
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
olive oil90 g
-
toasted pine nuts25 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper plus extra for serving¼ tsp
-
4 white fish fillets, (approx. 150 g each)cod fillets (approx. 150 g each)4
-
water300 g
-
spring onion thinly sliced, for garnishing1
-
baguette for serving1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
897.1 mg
Proteína
54.6 g
Energia
2897 kJ /
692.4 kcal
Gordura
32.7 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Slicing and Grating
44 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Aubergine and Lentil Salad
40min
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1h
Buckwheat and Asparagus Risotto
2h
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Red Cabbage and Chicken Salad
40min
Kale Pesto Pasta Salad
50min
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min