Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tomato Soup with Burrata
35min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Thai Pork with Green Mango Salad (Diabetes)
45min
Menu: Broccoli and Gorgonzola Soup, Salmon with Vegetables and Dill Sauce
1h 45min
Thai Tomyum Courgetti Soup
45min
Glamorgan Sausages
50min
Gluten-free Bruschetta
3h
Linseed Smoothie and Chocolate Cookies
9h
Mixed Seafood Risotto
40min
Salmorejo
10min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Salmorejo
2h 10min