Dispositivos e acessórios
Salmorejo
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil150 g
-
Serrano ham cut in pieces100 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
ripe tomatoes cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
120 g breadcrumbsstale bread white, cut in pieces (3 cm)150 g
-
vinegar30 g
-
medium eggs4
-
water up to 1 l mark
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Salmorejo
2h 10min
Pork Tenderloin with Paprika Cream Sauce and Linguine
1h 30min
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min
Swiss Rösti
9h
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3h 30min
Portuguese-style Crème Brûlée
25min
Octopus and Potato Salad
40min
Gazpacho
1h 15min
Gazpacho
1h 15min
Salmorejo
10min
Spanish Seafood Rice
1h 25min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min