Dispositivos e acessórios
Spinach and Broccoli Terrine
Preparação 10min
Total 4h 40min
8 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.3 g
Energia
597 kJ /
143 kcal
Gordura
11.8 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Green Eats
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Chickpea Soup (Revithia)
1 Std. 40 Min
Roast Carrot Butter
1 Std.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 Std.
Slow Cooked Beans with Cider
2 Std. 30 Min
Coconut Creamed Kale
20 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Spelt and Buckwheat Bread
1 Std. 55 Min
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min