Dispositivos e acessórios
Spinach and Broccoli Terrine
Preparação 10min
Total 4h 40min
8 portions
Ingredientes
-
olive oil for greasing1 tsp
-
water600 g
-
broccoli florets200 g
-
400 g fresh spinach leaves, roughly choppedfresh baby spinach400 g
-
double cream80 g
-
agar agar2 Tbsp
-
feta cheese cubed100 g
-
soft goat's cheese100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
7.3 g
Energia
597 kJ /
143 kcal
Gordura
11.8 g
Hidratos de carbono
1.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Green Eats
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Mushroom Pâté
1 Std. 30 Min
Aubergine Bhurta
30 Min
Salmon Dill Muffins
45 Min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 Min
Potato Pizza with Vegetables - Pizza di patate con verdure
2 Std.
Creamy Courgette Soup
25 Min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1 Std. 10 Min
Salmon Tartare
25 Min
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 Std. 35 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1 Std.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min