Dispositivos e acessórios
Chocolate Chestnut Torte -Torta di cioccolato e castagne
Preparação 15min
Total 3h 50min
16 slices
Ingredientes
Torte
-
plain flour for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets280 g
-
chestnut purée (see tip)450 g
-
egg yolks from large eggs6
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing100 g
-
dark rum4 Tbsp
-
caster sugar60 g
-
egg whites from large eggs6
-
fine sea salt¼ tsp
Glaze
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets170 g
-
double cream100 g
-
dark rum1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
5.1 g
Energia
984 kJ /
237 kcal
Gordura
16.4 g
Hidratos de carbono
12.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Kitchen
62 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Fruit Nectar
10min
Apple Punch
30min
Berry Mousse
4h 50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Yoghurt Dressing
5min
Rustic Bread
2h
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Crostata di Marmalata (Italian Jam Tart)
2h 35min
Avocado mayonnaise
15min
Chicken Liver Parfait
2h 40min