Dispositivos e acessórios
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
Preparação 25min
Total 2h 30min
10 cups
Ingredientes
Sweet chilli sauce
-
red chilli sauce2 tbsp
-
tomato ketchup1 tbsp
-
sugar30 g
-
water100 g
-
½ tsp cornstarchpotato starch½ tsp
Rice tube puddings
-
450 g white short-grain rice, (e.g. sushi rice)white glutinous short-grain rice450 g
-
soy sauce50 g
-
sugar30 g
-
ground white pepper1 pinch
-
pork meat, lean, sinew free cut in small strips (5 cm x 1 cm x 0.5 cm)200 g
-
oil30 g
-
20 g dried mushrooms, soaked to soften, cut in stripsdried shiitake mushrooms (approx. 20 g), soaked to soften, cut in strips,12 - 15
-
dried small shrimp (opcional)50 g
-
water600 g
-
fresh coriander roughly chopped, to garnish5 sprigs
-
peanuts, roasted, unsalted roughly chopped, to garnish10 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 cup
Proteína
12 g
Energia
1163 kJ /
278 kcal
Gordura
5 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
45 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Cuttlefish Salad with Water Spinach
45min
Sicilian Prawn Salad
40min
Swiss Rösti (TM5)
Nenhuma avaliação
Chilli Lime Sauce
5min
Chrysanthemum Tofu Soup
2h 10min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Sous-vide Miso Aubergine
2h 50min
Steamed Oyster Mushrooms
25min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Cheese and Walnut Patties
Nenhuma avaliação