Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Proteína
- 43.5 g
- Hidratos de carbono
- 38.1 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 2196 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Hainanese chicken with rice
1j 50 menit
Madurese chicken satay
1hod. 30min
Indonesian white spice paste
35min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30min
Chicken and Chinese sausage rice
50min
Sweet and sour pork ribs
40min
Indonesian yellow spice paste
40min
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1u. 45min
Black sesame mochi ice cream
23 godz.