Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g beef chuck steak, cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste, room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass, bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt, adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper, adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes, cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes, cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis, to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker), to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2255.8 kJ / 539.1 kcal
- Proteína
- 43.5 g
- Hidratos de carbono
- 38.1 g
- Gordura
- 23.4 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sódio
- 2196 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2 Std. 20 Min
Indonesian yellow spice paste
40min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Indonesian white spice paste
35min
Indonesian green spice paste
40min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Japanese sizzling hotplate tofu
45min
Banh mi pizza
2h 15min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 Min
Indonesian red spice paste
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 Std. 10 Min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min