
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 500 g beef chuck steak cut in pieces (3 cm)
- 100 g Indonesian white spice paste room temperature
- 2 white cardamom pods
- 60 g lemongrass bruised
- 4 makrut lime leaves
- 2 fresh salam leaves
- ½ tsp ground coriander
- 1 tsp Beef stock paste
- 10 g sea salt adjust to taste
- ¼ tsp ground white pepper adjust to taste
- 1200 g water
- 200 g potatoes cut in cubes (2 cm)
- 100 g full cream milk
- 100 g coconut milk
- 2 tomatoes cut in cubes (2 cm), to serve
- 30 g ketjap manis to serve
- 2 limau (limes), juice only, to serve
- 30 g emping cracker (melinjo cracker) to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 539.1 kcal / 2255.8 kJ
- Proteína
- 43.5 g
- Gordura
- 23.4 g
- Hidratos de carbono
- 38.1 g
- Fibra
- 4.1 g
- Gordura saturada
- 11.5 g
- Sódio
- 2196 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 godz. 30 min
Indonesian red spice paste
45 min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 min
Indonesian yellow spice paste
40 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Indonesian white spice paste
35 min
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Paal Appam
9 godz. 30 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 godz. 30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min