Dispositivos e acessórios
Thai Green Curry Chicken
Preparação 10min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
cooking oil20 g
-
fresh coriander roots and stems included150 g
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
bird's eye chillies (chilli padi) adjust to taste3 - 6
-
shallots20 g
-
garlic cloves10 g
-
fresh galangal (lengkuas)5 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
sugar2 tsp
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut milk (room temperature)200 g
-
fish sauce50 g
-
lime juice20 g
-
long beans cut in 2 cm length150 g
-
zucchini cut in cubes200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in strips (2 cm)500 g
-
fresh green peppercorns (opcional)10 g
-
kaffir lime leaves vein removed6
-
Thai basil leaves chopped30 g
-
water150 g
-
green capsicum cut in pieces80 g
-
cherry tomatoes halved100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
1836.8 kJ /
439 kcal
Gordura
32 g
Fibra
2 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spicy Asian
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Beef rendang
6h 20min
Thai green curry paste
10min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Nyonya Steamed Fish
45min
Ayam Masak Merah (Spicy Tomato Chicken)
1h 25min
Ayam kapitan (chicken curry)
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Green Curry Chicken
55min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Thai green chicken curry
30min
Thai Steamed Fish With Lime
30min