Dispositivos e acessórios
Pea and lettuce soup with scallops
Preparação 30min
Total 45min
8 portions
Ingredientes
Dill oil
-
fresh dill leaves only (approx. 60 g)12 sprigs
-
grapeseed oil200 g
Soup
-
eschalots2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
cos lettuce cut into pieces120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
unsalted butter50 g
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper to taste
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
frozen peas600 g
-
olive oil60 g
Scallops
-
olive oil1 tbsp
-
scallops roe removed24
-
salt to season
-
fresh ground black pepper to season
-
fresh dill for garnishing, finely chopped3 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portions
Sódio
220 mg
Proteína
10.6 g
Energia
1310.5 kJ /
312 kcal
Gordura
25.7 g
Fibra
5.3 g
Gordura saturada
6.1 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Entertaining with Dani Valent
95 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Nam Jim
10min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Spicy cauliflower soup
20min
Cream of mushroom soup
20min
Zucchini soup
25min
Cream of tomato soup
25min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Cauliflower soup with bacon dust
35min