Dispositivos e acessórios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Energia
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot carpaccio with burrata
1h 25min
Macadamia chocolate cookies
45min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Nenhuma avaliação
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Browned pork mince
20min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Zoodles with Bolognese Sauce
40min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter)
6h 10min
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9h
Quick pulled pork in beer sauce
35min