Dispositivos e acessórios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Energia
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef and feta koftas
1h 30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Gluten free focaccia bread
1h
Teriyaki deli chicken
40min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Gluten free pizza dough
2h