Dispositivos e acessórios
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
629.9 mg
Proteína
18.6 g
Energia
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Gordura
32.4 g
Fibra
2.8 g
Gordura saturada
11.5 g
Hidratos de carbono
10.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize your life (using modes)
19 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beef and feta koftas
1j 30 menit
Spaghetti carbonara (TM7)
40 menit
Floating islands on white chocolate custard
1j 5 menit
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 menit
Gluten free focaccia bread
1j
Teriyaki deli chicken
40 menit
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 menit
Muffin pan chorizo frittatas
30 menit
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3j 35 menit
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 menit
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 menit
Gluten free pizza dough
2j