Dispositivos e acessórios
Cookidoo 10th Anniversary cake
Preparação 1h 15min
Total 4h
32 portions
Ingredientes
Sponge
-
butter to grease
-
plain flour plus extra to flour480 g
-
eggs16
-
white sugar480 g
-
natural vanilla extract4 tsp
-
baking powder2 tsp
-
sea salt4 pinches
Cream mixture
-
mascarpone cheese500 g
-
pouring (whipping) cream600 g
-
icing sugar80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
To assemble
-
jam of choice300 g
-
fresh mixed berries of choice, to decorate
-
fresh mint leaves only, to decorate
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
146.8 mg
Proteína
6.6 g
Energia
1301.9 kJ /
311.2 kcal
Gordura
15.2 g
Fibra
0.5 g
Gordura saturada
8.3 g
Hidratos de carbono
36.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Boiled Eggs
20min
Basic cheesecake
10h
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Slap pap (soft porridge)
40min
Beef pierogi
1h
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Crêpes
1h 15min
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Best lemon drizzle cake
35min