Dispositivos e acessórios
Vegan Aubergine Massaman Curry
Preparação 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered120 g
-
raw unsalted peanuts30 g
-
red chilli deseeded, cut in pieces1
-
olive oil plus 2 Tbsp for drizzling30 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
water450 g
-
aubergine cut in cubes (1-2 cm)500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cornflour35 g
-
Thai massaman curry paste30 g
-
coconut milk150 g
-
agave syrup20 g
-
tinned chickpeas drained250 g
-
frozen green beans100 g
-
fresh button mushrooms halved100 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
fresh coriander for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1160.1 mg
Proteína
11.8 g
Energia
1894.9 kJ /
452.9 kcal
Gordura
25.9 g
Fibra
11.3 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
44.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40min
Vegan Burgers
45min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Pea and Mint Risotto
40min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min