Dispositivos e acessórios
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
Preparação 20min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
blood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments200 g
-
pomegranate seeds120 g
-
honey20 g
-
Campari20 g
-
gin20 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing230 g
-
caster sugar230 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
medium eggs4
-
milk120 g
-
orange zest grated3 tsp
-
plain flour plus extra for flouring230 g
-
baking powder2 tsp
-
water1100 g
Vanilla Sauce
-
egg yolks from medium eggs6
-
milk450 g
-
sugar75 g
-
vanilla pod seeds only1
Nutrição por 1 portion
Energia
627.8 kcal /
2626.7 kJ
Proteína
11.4 g
Gordura
31.7 g
Hidratos de carbono
72.8 g
Fibra
2.1 g
Gordura saturada
18.2 g
Sódio
183.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

We Can Switch To Chef Mode In A Flash
23 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda