Blood Orange and Campari Steamed Pudding

Nenhuma avaliação
Preparação 20min
Total 1h 45min
8 portions

Ingredientes

  • blood orange peel removed and reserved, flesh cut in segments
    200 g
    200 g orange, peel removed and reserved, flesh cut in segments
  • pomegranate seeds
    120 g
  • honey
    20 g
  • Campari
    20 g
  • gin
    20 g
  • unsalted butter diced, plus extra for greasing
    230 g
  • caster sugar
    230 g
  • natural vanilla extract
    2 tsp
  • medium eggs
    4
  • milk
    120 g
  • orange zest grated
    3 tsp
  • plain flour plus extra for flouring
    230 g
  • baking powder
    2 tsp
  • water
    1100 g
Vanilla Sauce
  • egg yolks from medium eggs
    6
  • milk
    450 g
  • sugar
    75 g
  • vanilla pod seeds only
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 627.8 kcal / 2626.7 kJ
Proteína 11.4 g
Gordura 31.7 g
Hidratos de carbono 72.8 g
Fibra 2.1 g
Gordura saturada 18.2 g
Sódio 183.3 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...

Mostrar tudo