Dispositivos e acessórios
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
quark (curd cheese)250 g
-
medium egg1
-
durum wheat semolina70 g
-
plain flour45 g
-
unsalted butter diced30 g
-
panko breadcrumbs70 g
-
caster sugar30 g
-
300 g mixed fresh berriesfrozen mixed berries300 g
-
caster sugar to taste30 - 60 g
-
vanilla bean paste2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 Tbsp
-
water1500 g
-
fine sea salt plus 1 pinch1 tsp
-
icing sugar for dusting
-
grated lemon zest for garnishing
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
606.4 mg
Proteína
9.7 g
Energia
1170.1 kJ /
279.7 kcal
Gordura
7.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
3.7 g
Hidratos de carbono
43.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Green Ombre Naked Cake
3h
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1h
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1h
Browned Pork Rice
1h
Strawberry, Peach and Kiwi Tart
7h
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Cookie Monster Cheesecake Ice-Cream
8h 25min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Brioche Burger Buns
4h
Portuguese bread
3h 30min