Dispositivos e acessórios
Baked Salmon with Spiralized Zucchinis
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchinis slender type, approx. 5 cm in diameter800 g
-
lemon juice of ½ lemon and ½ cut in slices (5 mm)1
-
4 frozen skinless salmon fillets, (approx. 150-200 g each)fresh skinless salmon fillets (approx. 150-200 g each)4
-
salt½ tsp
-
fresh parsley leaves cut in pieces, plus extra for garnishing20 g
-
garlic cloves4
-
sun-dried tomatoes in oil drained, oil reserved100 g
-
ground cayenne pepper (opcional)½ tsp
-
water500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
469.7 mg
Proteína
36.6 g
Energia
2030.4 kJ /
485.3 kcal
Gordura
28.4 g
Fibra
5.7 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Mango frozen yogurt
5min
Authentic Pad Thai
40min
Vietnamese Chicken Pho
1h 10min
Floating islands on white chocolate custard
1h 5min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Spaghetti Muffins
55min
CA Digital Flipbook #1
2h
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Strawberry Tiramisu
5h 20min
Spicy Beef with Red Peppers
30min