Dispositivos e acessórios
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1868 kJ /
446 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Dubai Chocolate Macarons
Nenhuma avaliação
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Nasi Goreng
40min
Spaanse brunch
1h 15min
Vegan kaas dip
40min
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Nenhuma avaliação
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Veelzijdige gladde soep
45min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min