Dispositivos e acessórios
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie
Ingredientes
-
eiwit3
-
suiker190 gram
-
maïszetmeel1 theelepel
-
melk700 gram
-
rozenwater (naar smaak aanpassen)50 - 100 gram
-
witte chocolade in stukken gesneden100 gram
-
maïszetmeel10 - 20 gram
-
eierdooier3
-
ei1
-
vloeibare karamel om te besprenkelen
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
118.7 mg
Proteína
9.2 g
Energia
1868 kJ /
446 kcal
Gordura
12.4 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
6.8 g
Hidratos de carbono
76.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Nenhuma avaliação
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Kurkuma schillen
Nenhuma avaliação
Gin en lavendelijs
14h 35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2h 50min
Mojito
5min
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nenhuma avaliação
Zachte Appelcake
50min