‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses

Nenhuma avaliação
Preparação 40min
Total 1h 20min
6 portie

Ingredientes

  • eiwit
    3
  • suiker
    190 gram
  • maïszetmeel
    1 theelepel
  • melk
    700 gram
  • rozenwater (naar smaak aanpassen)
    50 - 100 gram
  • witte chocolade in stukken gesneden
    100 gram
  • maïszetmeel
    10 - 20 gram
  • eierdooier
    3
  • ei
    1
  • vloeibare karamel om te besprenkelen
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes of droge rozenblaadjes, niet behandeld met chemische bestrijdingsmiddelen, voor garnering

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 118.7 mg
Proteína 9.2 g
Energia 1868 kJ / 446 kcal
Gordura 12.4 g
Fibra 0.2 g
Gordura saturada 6.8 g
Hidratos de carbono 76.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações

Também pode gostar...