Dispositivos e acessórios
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Preparação 20min
Total 1h
4 portie
Ingredientes
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
780.8 mg
Proteína
32.3 g
Energia
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Gordura
39.9 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Verse Tomatensoep
30min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Eiersalade met curry
1h 30min
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Pizza-Burrata
1h 40min
Spaghetti Bolognese
40min
Spaghetti carbonara
30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação