Dispositivos e acessórios
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Preparação 20min
Total 1h
4 portie
Ingredientes
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
780.8 mg
Proteína
32.3 g
Energia
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Gordura
39.9 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
10 g
Hidratos de carbono
36.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1h
Temaki Sushi
Nenhuma avaliação
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40min
Aardappelen met Varkensribbetjes
Nenhuma avaliação
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1h
Drie kaas pides
1h 40min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação
Bananenbrood
1h 50min