Dispositivos e acessórios
Inktvis "à Lagareiro"
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingredientes
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6994.2 mg
Proteína
37.8 g
Energia
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zoete Aardappel Bloemtaart
Nenhuma avaliação
Chicago deep dish-pizza
Nenhuma avaliação
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Kleine Mokken Peperkoekhuisjes
Nenhuma avaliação
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Nenhuma avaliação
Regenboog Veggie Pizza
Nenhuma avaliação
Rijst met Zeevruchten
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min