Dispositivos e acessórios
Inktvis "à Lagareiro"
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingredientes
-
vastkokende aardappel klein, met schil1000 g
-
zout, grof100 g
-
water100 g
-
inktvis (ongeveer 1000 g), in grote stukken gesneden1
-
ui gehalveerd80 g
-
teentjes knoflook6
-
korianderbladeren, vers20 g
-
olijfolie100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
6994.2 mg
Proteína
37.8 g
Energia
2629.5 kJ /
628.5 kcal
Gordura
36.1 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
5.1 g
Hidratos de carbono
38.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nessuna valutazione
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1h 30min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Omelet Caprese
30min
Shakshuka
50min
Sunrise smoothie
10min
Kimchi
Nessuna valutazione
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Roggebrood
Nessuna valutazione
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min