Ravioli Soep met Rundsvlees

Nenhuma avaliação
Preparação 5min
Total 30min
4 portie

Ingredientes

  • ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)
    300 - 400 g
    300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)
  • rode uien gesneden
    120 g
  • teentjes knoflook gesneden
    2
  • olijfolie
    30 g
  • water
    800 g
  • gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld
    1
  • met verse kaas gevulde ravioli
    250 - 300 gram
  • peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 333.9 mg
Proteína 27.2 g
Energia 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Gordura 25 g
Fibra 1.9 g
Gordura saturada 8.6 g
Hidratos de carbono 35.7 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...