Dispositivos e acessórios
Ravioli Soep met Rundsvlees
Preparação 5min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
300 - 400 g kippenborst filet, zonder vel, in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)ossenhaas biefstuk in plakjes gesneden (ongeveer 2 mm)300 - 400 g
-
rode uien gesneden120 g
-
teentjes knoflook gesneden2
-
olijfolie30 g
-
water800 g
-
gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l) verkruimeld1
-
met verse kaas gevulde ravioli250 - 300 gram
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
333.9 mg
Proteína
27.2 g
Energia
2007.3 kJ /
479.8 kcal
Gordura
25 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
8.6 g
Hidratos de carbono
35.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Shakshuka
50min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Pindakaas en koekjesijs
Nenhuma avaliação
Kimchi
Nenhuma avaliação
Zoetzure dhal
Nenhuma avaliação
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Nenhuma avaliação
Salade van Kool en Wortel met Feta
Nenhuma avaliação