Dispositivos e acessórios
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
Preparação 20min
Total 1h
12 stuk
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water vullen tot 1 l markering
Paasnesten
-
boter om in te vetten
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
peterselie, vers alleen bladeren2 takjes
-
sjalotten20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
bieslook, vers (opcional) voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
No-Bake-Tiramisu-Taart
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Spaghetti Bolognese
40min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nenhuma avaliação
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3h 30min
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação