Dispositivos e acessórios
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
Preparação 20min
Total 1h
12 stuk
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water vullen tot 1 l markering
Paasnesten
-
boter om in te vetten
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
peterselie, vers alleen bladeren2 takjes
-
sjalotten20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
bieslook, vers (opcional) voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1h 55min
Garnaalkroketten
Nenhuma avaliação
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Nenhuma avaliação
Vanillevla met rabarber
50min
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Vegan boter
Nenhuma avaliação
Gevulde kroketten
Nenhuma avaliação
Marshmallows
2h 30min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min