Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl

Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl

4.8 6 avaliações
Preparação 30min
Total 1h 30min
6 porties

Ingredientes

  • mozzarella
    200 g
  • water
    1000 g
  • basmati rijst
    200 g
  • varkenskarbonade zonder been, in plakjes gesneden (ongeveer 1-2 cm)
    600 g
  • zout
    1 ½ tl
  • suiker
    4 tl
  • bouillonpasta
    1 tl
  • gemalen peper
    1 ½ tl
  • Shaoxing rijstwijn
    3 tl
    2 tl witte wijn
  • sesamolie
    1 tl
  • lichte sojasaus
    1 tl
  • ei
    4
  • maïszetmeel
    4 el
  • water
    3 el
  • plantaardige olie
    3 el
  • knoflookteentjes
    4
  • plantaardige olie
    30 g
  • tomaten in stukjes van 2 cm gesneden
    500 g
  • rode paprika in stukjes van 2 cm gesneden
    150 g
  • groene paprika in stukjes van 2 cm gesneden
    150 g
  • ui in partjes gesneden
    1
  • tomatenpuree
    30 g
  • ketchup
    20 g
  • zout
    1 el
  • maïszetmeel gemengd met 4 el water
    2 el

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 1002.7 mg
Proteína 41.5 g
Energia 2557.4 kJ / 611.2 kcal
Gordura 29.7 g
Fibra 3.4 g
Gordura saturada 8.4 g
Hidratos de carbono 42.6 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...