Dispositivos e acessórios
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Preparação 5min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Eiersalade met curry
1h 30min
Smoothie trio
10min
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1h 40min
Paaspastei
Nenhuma avaliação
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Peren in rode wijn
5h
Rabarber-munt cocktail
2h
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Mosselen met Frietjes
45min
Roergebakken champignons
55min