Dispositivos e acessórios
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Preparação 5min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
extra vergine olijfolie30 g
-
knoflookpoeder¼ - ½ tl
-
paprikapoeder¼ tl
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak
-
wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)800 g
-
water1110 g
-
verse muntblaadjes om te garneren
-
verse tijmblaadjes om te garneren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Energia
607 kJ /
145.1 kcal
Gordura
7.4 g
Fibra
5.6 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
19.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basis
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Nenhuma avaliação
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Aziatische komkommersalade
Nenhuma avaliação
Sushi tacos
1h
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Roze roerei
15min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Nenhuma avaliação
Boekweit met champignons
25min
Havermoutpap met vers fruit
15min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Bolognesesaus
1h 15min