
Versões compatíveis
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 30 g extra vergine olijfolie
- ¼ - ½ tl knoflookpoeder
- ¼ tl paprikapoeder
- ¼ tl zout
- gemalen zwarte peper naar eigen smaak
- 800 g wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)
- 1110 g water
- verse muntblaadjes om te garneren
- verse tijmblaadjes om te garneren
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 145.1 kcal / 607 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Gordura
- 7.4 g
- Hidratos de carbono
- 19.3 g
- Fibra
- 5.6 g
- Gordura saturada
- 1.1 g
- Sódio
- 293.7 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13h
Gozleme
1h 40min
Shakshuka
50min
Naan (Hindoe brood)
2h
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Vegan baklava
Nenhuma avaliação
Carpaccio van rode biet en burrata met de Peeler
1h 25min
Spaghetti carbonara
30min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Nenhuma avaliação
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Koninginnenhapje
55min