Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler

Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler

4.5 2 avaliações
Preparação 5min
Total 30min
4 porties

Ingredientes

  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • knoflookpoeder
    ¼ - ½ tl
  • paprikapoeder
    ¼ tl
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen zwarte peper naar eigen smaak
  • wortelen groot, in gelijke stukken (5 cm)
    800 g
  • water
    1110 g
  • verse muntblaadjes om te garneren
  • verse tijmblaadjes om te garneren

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 293.7 mg
Proteína 1.9 g
Energia 607 kJ / 145.1 kcal
Gordura 7.4 g
Fibra 5.6 g
Gordura saturada 1.1 g
Hidratos de carbono 19.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...