Dispositivos e acessórios
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingredientes
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1112.9 mg
Proteína
44.8 g
Energia
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
34.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Cider-Kipstoofpot
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Tunesische Chorba
45min
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Scandinavische hamburger
4h 10min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3h 10min
Pisco sour
10min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Pistache Moelleux
30min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação