Dispositivos e acessórios
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Preparação 15min
Total 1h 30min
6 portie
Ingredientes
-
aardappel geschild, in blokjes gesneden (1,5-2 cm)1000 g
-
eieren verpakt in huishoudfolie4
-
kalkoenborstfilet, zonder vel800 g
-
zwarte peper, gemalen naar smaak
-
geklaarde boter20 g
-
groenten gemengd, in stukjes gesneden (3-4 cm)100 g
-
witte wijn100 g
-
verse laurierbladeren2
-
water500 g
-
olijven50 g
-
zout½ tl
Tonnato saus
-
ansjovisfilet, in olie6
-
gepekelde augurken uitgelekt1 - 2
-
tonijn uit blik, in olie200 g
-
crème fraîche200 g
-
zout3 snuifjes
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1112.9 mg
Proteína
44.8 g
Energia
2325.8 kJ /
555.9 kcal
Gordura
24.7 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
9.9 g
Hidratos de carbono
34.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Bessenmousse
4h 50min
Pistache Kunafa Brownie
Nenhuma avaliação
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Nenhuma avaliação
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Nenhuma avaliação
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Paashaas apero-hapjes
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Stevige linzenchili
50min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Portugees brood (Pão de água)
3h 30min