Dispositivos e acessórios
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingredientes
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
244.4 mg
Proteína
29.1 g
Energia
3037.5 kJ /
726 kcal
Gordura
12 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Nenhuma avaliação
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Amarant cacao balletjes
Nenhuma avaliação
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4h 15min
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Salmorejo
Nenhuma avaliação
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Azteca taart
1h