Dispositivos e acessórios
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingredientes
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
244.4 mg
Proteína
29.1 g
Energia
3037.5 kJ /
726 kcal
Gordura
12 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Ananas Dessert met Meringue
25min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Nenhuma avaliação
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Nenhuma avaliação
Hugo spritz
25h 10min
Cholent
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min