Dispositivos e acessórios
Artichoke Fettuccine Alfredo
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
water35 oz
-
salt divided, to taste¾ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
olive oil2 tsp
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter1 oz
-
marinated artichoke hearts (approx. 14 oz can or jar), drained1 can
-
heavy cream8 oz
-
sour cream2 oz
-
fresh parsley, leaves only chopped8 sprigs
-
fresh basil leaves only, chopped, plus extra to garnish4 sprigs
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1184.3 mg
Proteína
26.7 g
Energia
3434.1 kJ /
820.8 kcal
Gordura
47.4 g
Fibra
6.8 g
Gordura saturada
23.5 g
Hidratos de carbono
73 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pasta Favorites
23 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Strawberry margarita
5min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Nenhuma avaliação
Pour Over Coffee
5min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Tomato Basil Pasta
45min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50min
Nourish Bowl (Diabetes)
55min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5min
Fettuccine Alfredo
40min