Spicy Beef with Red Peppers

4.6 5 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • Spanish onion cut into pieces
    45 g
  • parsley, fresh leaves and tender stems
    3 - 4 sprigs
  • olive oil
    30 g
  • red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm
    300 g
  • chopped tomatoes, canned
    100 g
  • salt plus extra to season, to taste
    1 tsp
  • brown sugar
    2 tsp
  • cayenne pepper, dried, flake
    2 pinches
  • veal meat rump or tenderloin
    450 - 500 g
  • black pepper, ground to season, to taste

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 688.3 mg
Proteína 25.4 g
Energia 985.1 kJ / 235.5 kcal
Gordura 10.7 g
Fibra 2.2 g
Gordura saturada 2 g
Hidratos de carbono 8.3 g

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