Dispositivos e acessórios
Honey Mustard Salmon en Papillote
Preparação 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
honey20 g
-
wholegrain mustard20 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
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water500 g
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vegetable stock powder1 tsp
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400 g potatoes, peeled, cut in cubes (1.5 cm)sweet potatoes peeled, cut in cubes (1.5 cm)400 g
-
broccoli florets small pieces (3 cm)400 g
-
fresh salmon fillets (approx. 4 pieces)800 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
feta cheese150 g
-
olive oil2 tbsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2391.6 mg
Proteína
57.2 g
Energia
3101 kJ /
741 kcal
Gordura
43.1 g
Fibra
6.6 g
Gordura saturada
11.6 g
Hidratos de carbono
35.1 g
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