Dispositivos e acessórios
Vegan Burgers
Preparação 15min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773.4 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
83.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Raspberry and Basil Sangria
40min
Creamy Coconut Dhal
25min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Nenhuma avaliação
Mushroom Taco Filling
35min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Seitan
40min
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Vegan bolognese
50min
Thai watermelon salad
50min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20min
Vegetarian Curry
40min
Mojito mocktail
5min