Dispositivos e acessórios
Vegan Burgers
Preparação 15min
Total 45min
10 portions
Ingredientes
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
773.4 mg
Proteína
18.7 g
Energia
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Gordura
12.7 g
Fibra
6 g
Gordura saturada
1.7 g
Hidratos de carbono
83.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Celebrate our Uniqueness
19 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Thai Chicken Tartlets
50min
Sicilian Prawn Salad
Nenhuma avaliação
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1h
Vegan Burgers
45min
Temaki Sushi
1h
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Vegan Spanish Omelette
40min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45min
Mint lemonade
5min
French Omelet for Two
30min