Dispositivos e acessórios
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Preparação 15min
Total 25min
6 portie
Ingredientes
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
461 mg
Proteína
35 g
Energia
1900 kJ /
454 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zomer BBQ
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Nenhuma avaliação
Ananas Dessert met Meringue
25min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Butter Chicken
1h
Gazpacho met kers en munt
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Verfrissende Melkdrank
5min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação