Dispositivos e acessórios
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Preparação 15min
Total 25min
6 portie
Ingredientes
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
461 mg
Proteína
35 g
Energia
1900 kJ /
454 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zomer BBQ
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Speltbrood
Nenhuma avaliação
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Prime Board
Nenhuma avaliação
Gevouwen kruidenbrood
1h 10min
Bolognesesaus
1h 15min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Ingelegde champignons
Nenhuma avaliação
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1h 5min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Nenhuma avaliação