Dispositivos e acessórios
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
Preparação 40min
Total 1h 20min
4 porties
Ingredientes
-
avocado rijp (geschild en ontpit)200 g
-
ui30 g
-
knoflookteentje2
-
tabasco¼ tl
-
zout¼ tl
-
mayonaise2 tl
-
wortelen in stukken (3 cm)150 g
-
aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)600 g
-
water2200 g
-
eieren3
-
augurken60 g
-
verse basilicumbladeren35 g
-
verse bladspinazie25 g
-
ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
-
olijfolie120 g
-
garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 porties
Sódio
2581.5 mg
Proteína
76.2 g
Energia
10202.8 kJ /
2438.5 kcal
Gordura
176.4 g
Fibra
32.6 g
Gordura saturada
28.1 g
Hidratos de carbono
146.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Celebration of Colours
7 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Volkorenbrood
Nenhuma avaliação
Pompoensoep met room
35min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Nenhuma avaliação
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
Lolly's met aardbeien
Nenhuma avaliação
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Nenhuma avaliação
Peer, appel en zoete aardappelpuree
30min
Gestoomde pesto broodjes
Nenhuma avaliação
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1h 30min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min