Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen

4.0 2 avaliações
Preparação 40min
Total 1h 20min
4 porties

Ingredientes

  • avocado rijp (geschild en ontpit)
    200 g
  • ui
    30 g
  • knoflookteentje
    2
  • tabasco
    ¼ tl
  • zout
    ¼ tl
  • mayonaise
    2 tl
  • wortelen in stukken (3 cm)
    150 g
  • aardappelen geschild, in stukjes gesneden (4 cm)
    600 g
  • water
    2200 g
  • eieren
    3
  • augurken
    60 g
  • verse basilicumbladeren
    35 g
  • verse bladspinazie
    25 g
  • ijsblokjes (om blaadjes koud te maken)
  • olijfolie
    120 g
  • garnalen, rauwe, middelgrote, gepeld ontdaan van ingewanden, drooggedept met keukenpapier
    250 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 4 porties

Sódio 2581.5 mg
Proteína 76.2 g
Energia 10202.8 kJ / 2438.5 kcal
Gordura 176.4 g
Fibra 32.6 g
Gordura saturada 28.1 g
Hidratos de carbono 146.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...