Dispositivos e acessórios
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1450.2 mg
Proteína
24 g
Energia
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Snackflix Board
Nenhuma avaliação
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Nenhuma avaliação
Maanzaadslakken
Nenhuma avaliação
Kalfszwezerik met lente-uien
Nenhuma avaliação
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Nenhuma avaliação
Gebakken buns
Nenhuma avaliação
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min