Dispositivos e acessórios
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Preparação 15min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1450.2 mg
Proteína
24 g
Energia
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Gordura
27.4 g
Fibra
6.2 g
Gordura saturada
7.4 g
Hidratos de carbono
55.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ready, Set, Cook!
8 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Nenhuma avaliação
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Nenhuma avaliação
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min
Omelet Caprese
30min
Zalmvlecht
Nenhuma avaliação
Aardappel-wortel hapjes
40min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Nenhuma avaliação
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Spaghettinestjes met linzenballen
1h 5min
Verfrissende Melkdrank
5min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação