Dispositivos e acessórios
Zeevruchtensoep
Preparação 5min
Total 30min
4 porties
Ingredientes
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
2044.7 mg
Proteína
45.8 g
Energia
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
21.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Soep, puur genieten
4 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Hartige cashew roomkaas
Nenhuma avaliação
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Nenhuma avaliação
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Nenhuma avaliação
Soja yoghurt
12h 15min
Tiramisu Smoothie
5min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Roggebrood
Nenhuma avaliação
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Stoofvlees
3h 10min