Zeevruchtensoep

3.0 1 avaliação
Preparação 5min
Total 30min
4 porties

Ingredientes

  • venusschelpen schoongemaakt
    300 g
  • mosselen, schoongemaakt
    300 g
  • olijfolie
    50 g
  • ui in vier gesneden
    100 g
  • knoflookteentjes
    2
  • rode paprika in stukken gesneden (4 cm)
    150 g
  • rijpe tomaten in vier gesneden
    300 g
  • witte wijn
    60 g
  • visbouillon
    300 g
  • gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn
    1 el
  • saffraan
    ½ tl
  • zout
    1 tl
  • zwarte peper, gemalen
    ½ tl
  • verse laurierbladeren
    2
  • rauwe inktvisringen
    200 g
  • rauwe gepelde scampi's medium
    200 g
  • rauwe garnalen, gepeld
    200 g
  • groene erwten (vers of diepvries) ontdooid
    100 g
  • verse peterselie fijngehakt, voor de garnering
    2 takjes
  • citroenen in schijfjes gesneden
    2

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Sódio 2044.7 mg
Proteína 45.8 g
Energia 1848.7 kJ / 441.8 kcal
Gordura 17.4 g
Fibra 3.9 g
Gordura saturada 3.2 g
Hidratos de carbono 21.4 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...