Dispositivos e acessórios
Green Chillies With Pork Belly
Preparação 5min
Total 25min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130 mg
Proteína
10 g
Energia
2424 kJ /
579 kcal
Gordura
54 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Asian Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30min
Mapo tofu
15min
Sweet and sour pork ribs
40min
Ginger sesame oil chicken
25min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min