Dispositivos e acessórios
Green Chillies With Pork Belly
Preparação 5min
Total 25min
3 portions
Ingredientes
-
cooking oil30 g
-
garlic cloves4
-
pork belly, skinless cut in slices250 g
-
fermented soybean paste12 g
-
fresh green chillies deseeded, cut in slices6
-
sugar1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
dried chillies soaked to soften, cut in pieces2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130 mg
Proteína
10 g
Energia
2424 kJ /
579 kcal
Gordura
54 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
18 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
High Temp. Asian Cooking
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Salted Fish Pork Belly
30min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Yam Rice
45min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Lemon Chicken
25min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min