Dispositivos e acessórios
Sambal Prawn Zoodles
Preparação 10min
Total 15min
2 portions
Ingredientes
-
zucchinis approx. 1-2, slender type, approx. 5 cm in diameter350 g
-
cooking oil40 g
-
20 g brown oniongarlic clove1
-
prawn, raw, medium size, peeled deveined, patted dry with paper towels250 g
-
shallots50 g
-
garlic cloves4
-
candlenut (buah keras)5
-
roasted shrimp paste (belacan)20 g
-
dried chillies rinsed, soaked and deseeded10
-
onions cut in thin slices.50 g
-
salt1 pinch
-
sugar1 tbsp
-
lime sliced1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
892.9 mg
Proteína
23.3 g
Energia
1813.2 kJ /
433.4 kcal
Gordura
27.7 g
Fibra
5.4 g
Gordura saturada
4.3 g
Hidratos de carbono
27.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Curry laksa
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Thai Fish Curry
50min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Steamed prawns or scallops
20min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Cereal Prawns
30min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Sambal Petai Prawns
20min