Dispositivos e acessórios
Sesame Cold Noodles
Preparação 40min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Toppings
-
Japanese cucumber whole, spiralized2
-
carrots skin removed2
-
sesame seeds, white toasted, for garnish
-
water3000 g
-
chicken breast fillet, skinless400 g
-
eggs2
-
dried noodles Beijing La Mien400 g
-
cooking oil for drizzling1 tbsp
Sesame Sauce
-
garlic cloves unpeeled2
-
sesame pastetahini paste (see tips)80 g
-
peanut butter creamy2 tbsp
-
hot water60 g
-
soy sauce60 g
-
brown sugar30 g
-
sesame oil2 tbsp
-
black vinegar2 tbsp
-
rice vinegar½ tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
11910.7 mg
Proteína
176.4 g
Energia
15471 kJ /
3697.6 kcal
Gordura
193.9 g
Fibra
27.7 g
Gordura saturada
53.7 g
Hidratos de carbono
339.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cutter+
18 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Irish Seafood Chowder
55min
Bacon Mayonnaise
20min
Café Au Lait (Caffè Latte)
30min
Gold Pineapple Te Fiti
10min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Skinny Lemon Ginger Sour
15min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5h 15min
Amaretto Sour (Metric)
10min
Creamed pāua soup
1h
Crushed ice
5min
Raw kibbeh
15min