Dispositivos e acessórios
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Preparação 35min
Total 1h 30min
8 portie
Ingredientes
Bladerdeeg
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden450 g
-
meel en een beetje om vorm te geven450 gram
-
water koud200 g
-
zout3 g
Vulling
-
sjalotten gehalveerd3
-
teentje knoflook1
-
prei in stukken300 g
-
olijfolie20 g
-
zalmfilet, vers in stukken (3 cm)600 g
-
crème fraîche200 g
-
dille, vers gehakt1 el
-
citroensap
-
gerookte zalm in reepjes snijden200 g
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 snuifje
-
eierdooier1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Sódio
1013.2 mg
Proteína
30.2 g
Energia
3963.5 kJ /
947.3 kcal
Gordura
69.3 g
Fibra
2.9 g
Gordura saturada
37.3 g
Hidratos de carbono
52.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Vanille-ijs
12h
Speculoos druiven tiramisu
1h
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação
Vegan Sinaasappel Croissants
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Cijfertaart
Nenhuma avaliação
Mochi's met sesamvulling
50min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Kokos en karamel cheesecake
Nenhuma avaliação
Zoete Aardappel Brood
5h 25min