Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm

Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm

Nenhuma avaliação
Preparação 35min
Total 1h 30min
8 portie

Ingredientes

Bladerdeeg
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in bevroren blokjes van 1 cm gesneden
    450 g
  • meel en een beetje om vorm te geven
    450 gram
  • water koud
    200 g
  • zout
    3 g
Vulling
  • sjalotten gehalveerd
    3
  • teentje knoflook
    1
  • prei in stukken
    300 g
  • olijfolie
    20 g
  • zalmfilet, vers in stukken (3 cm)
    600 g
  • crème fraîche
    200 g
  • dille, vers gehakt
    1 el
  • citroensap
  • gerookte zalm in reepjes snijden
    200 g
  • zout
    1 snuifje
  • peper, gemalen
    1 snuifje
  • eierdooier
    1

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 portie

Sódio 1013.2 mg
Proteína 30.2 g
Energia 3963.5 kJ / 947.3 kcal
Gordura 69.3 g
Fibra 2.9 g
Gordura saturada 37.3 g
Hidratos de carbono 52.9 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...