Dispositivos e acessórios
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Preparação 35min
Total 1h 50min
8 portie
Ingredientes
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
23.9 g
Energia
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1h 40min
Nasi Goreng
40min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Nenhuma avaliação
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pulled Pork
Nenhuma avaliação