Dispositivos e acessórios
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Preparação 35min
Total 1h 50min
8 portie
Ingredientes
-
Emmental in stukken100 g
-
peterselie, vers1 bos
-
water500 g
-
savooiekool ongeveer 500-600 g1
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd80 g
-
koolzaadolie15 g
-
rode paprika in reepjes snijden200 g
-
gele paprika in reepjes snijden200 g
-
rundergehakt600 g
-
eieren2
-
crème fraîche100 g
-
passata200 g
-
vleesbouillon (1 bouillonblokje en 250 g water)250 g
-
paneermeel50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
23.9 g
Energia
1568.2 kJ /
376.8 kcal
Gordura
23.2 g
Fibra
8 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Creatief koken met de Thermomix® Cocotte
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Verse Tomatensoep
30min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1h 20min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Nenhuma avaliação
Pad Thai
45min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
30min
Rendang met Gele Kleefrijst
2h 45min
Zoetzure varkensribbetjes
40min