
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g selder in stukken
- 80 g wortelen in stukken
- 90 g prei in stukken
- 30 g boter
- 500 g aardappelen in blokjes (1.5 cm)
- 500 g water
-
1
el runderbouillonpasta
ou 1 rundsvlees bouillonblokje (voor 0,5 l) - 1 tl bonenkruid, gedroogd
- 500 g verse sperziebonen of diepgevroren (ontdooid)
- 250 g varkensgehakt al gekruid (zie tip)
- 250 g witte bonen, uit blik uitgelekt (gewicht na uitlekken)
- 1 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 el peterselie gehakt
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 432 kcal / 1811 kJ
- Proteína
- 22 g
- Gordura
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 36 g
- Fibra
- 13.4 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Lasagne bolognese met verse pasta
35min
Yoghurt met chocolade
12h 25min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1h 35min
Risotto bolognese
45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Venkelsapje
10min
Griekse varkensstoofpot
45min
Gierst met kip en curry
35min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min