
Dispositivos e acessórios
Pierogi (Cheese dumplings)
Preparação 30min
Total 1h 30min
50 pieces
Ingredientes
Cheese filling
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (3 cm)600 g
-
brown onion (approx. 1), cut into quarters150 g
-
salted butter50 g
-
semolina2 tsp
-
quark cheese (see Tips)500 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste1 tsp
Dough
-
warm water plus extra for sealing and boiling250 g
-
egg1
-
grapeseed oil2 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting560 g
-
warm water for boiling
-
sea salt1 - 2 pinches
Topping
-
salted butter cut into cubes120 g
-
onion diced for garnishing180 g
-
fresh chives (opcional) finely chopped for garnishing
Nutrição por 1 piece
Energia
98.5 kcal /
412 kJ
Proteína
2.6 g
Gordura
4.5 g
Hidratos de carbono
11.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.5 g
Sódio
130.9 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Polish cuisine: Dinner and sides
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia