Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 750 g floury potatoes, peeled and cut intopiecesthat fit through feeder tube (see Tips)
- 100 g onion, cut into halves
- 1 - 2 garlic cloves, to taste (optional)
- 70 g plain flour, plus an extra 1-1.5 tbsp if needed
- 2 eggs
- 1 - 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tbsp vegetable oil, to shallow fry, plus extra as needed
- icing sugar, to sprinkle
- sour cream, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteína
- 8.9 g
- Hidratos de carbono
- 48.8 g
- Gordura
- 2.7 g
- Gordura saturada
- 0.8 g
- Fibra
- 5.1 g
- Sódio
- 634.7 mg
Receitas alternativas
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Mushroom and chicken vol-au-vents
1 Std. 40 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Ghostly Pizza
2 Std. 10 Min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 Min
Chocolate and strawberry domes
51 Std.
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM5/TM31)
1 Std. 30 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1h 45 min.
Mini chicken kyivs
45 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min