Dispositivos e acessórios
Baked Cabbage Pierogis
Preparação 1h 10min
Total 2h 30min
25 pieces
Ingredientes
Dough
-
plain flour200 g
-
butter cold, cut into pieces100 g
-
sour cream50 g
-
egg1
-
salt¼ tsp
-
sweet paprika (optional)¼ - ½ tsp
Cabbage stuffing
-
Savoy cabbage cut into pieces250 - 280 g
-
water500 g
-
onion cut into halves80 g
-
butter cut into pieces50 g
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Making dumplings
-
egg yolk to brush1
-
sour cream to brush1 tbsp
-
plain flour to dust
-
caraway seeds to sprinkle
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
90.1 mg
Proteína
1.5 g
Energia
357.6 kJ /
85.5 kcal
Gordura
5.8 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
7.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Ukrainian cuisine
8 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sauerkraut soup
50min
Baked pâté
3h
Matzah
30min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Honey cake
49h 30min
Liver cake
1h 50min
Cevapcici with Ajvar (Balkan sausage with Aubergine and Pepper Dip)
2h
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Country-style chicken liver fritters
35min
Ukrainian borscht
35min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Hunters Stew (Bigos)
1h 30min